Information

Lokalnyhed for Vesterhavsklyngens område

Nyheder og reklamer opdateres hver mandag morgen på denne hjemmeside samt på 5 infoskærme i hhv. Thorsminde, Sdr. Nissum (2 stk.), Staby og Vedersø Klit.

Annoncepriser:

    • Et helt år = kr. 2.500,-
    • 10 uger = kr. 1.000,-
    • 1 uge = kr. 250,-

Alle annoncebeløb går ubeskåret til Vesterhavsklyngen.

Foreninger i lokalområdet kan gratis få begivenheder af almen interesse med.

Alt vises i lodret A4 format, dvs. med samme højde/bredde-forhold som i et A4-ark, og alle begivenheder vises i dato-rækkefølge, mens reklamer optræder i tilfældig rækkefølge, også på hjemmesiden – se et eksempel på en infoskærm HER

Faste annoncører har mulighed for at få flere annoncer indsat til automatisk skift, så de vises en dag ad gangen. Endvidere kan man tilføje annoncer fra egen computer.

Nyhedsmail udsendes hver mandag morgen – tilmeld dig nederst på denne side

VIGTIGT: Når du har tilmeldt dig, vil du kort efter modtage en mail, hvori du skal godkende tilmeldingen! Det er for at sikre at du ikke er blevet tilmeldt af andre end dig selv.

Udsendelsen varetages af programmet Mailchimp, som sørger for at din mailadresse bliver behandlet sikkert og under gældende lovgivning, og derfor er sikret mod misbrug eller videreformidling. Din mailadresse bliver ikke synlig for uvedkommende på nogen måde, og mailen indeholder aldrig reklamer eller andet du ikke har bedt om.

Hvis du oplever fejl, eller har andre spørgsmål, er du hjerteligt velkommen til at kontakte redaktøren

Jens Andreas Lystbæk Vestergård, tlf. 6127 9888 / mail

Comments are closed.